![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Много отдавна не съм писал в форума, а още по отдавна не съм пускал тема, но ето го и този момент!
Занимава ли се някои с бодибилдинг??? Аз лично съм тренирал няколко пъти по няколко месеца, но от 2-3 месеца сериозно съм се захванал с покачването на мускулна маса, правилна програма за тренировките и храненията и вземането на суплементи, като отбелязвам суплементи не забранени вещества. ![]() Успех има и то виден за 2 и месеца и нещо съм качил 2-3 кг и 2 санта на ръката също така съм по развил и другите мускулни групички. Според мен е доста добро занимание фитнеса, но изисква доста парички. Обаче все пак трябва да се направи някакво тяло точно в тези години 15-16-17 са идеален старт за покачването на мускулната маса и физическата сила. Пък и не мислите ли, че трябва да имаш някакво тяло за море или пък просто така за самочувствие ![]() Ако някои тренира по усърдно може да сподели някои програма или хранителен режим или пък нещо за суплементите (протеини, гаинери, амино-кис. фетбърнари и т.н.) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Ебаси машината си сглобил! Аз много не ги разбирам пистарките, даже и не мога да карам такъв.
![]() Цитат къде караш, може да мина да погледам... между другото, добре ти изглежда колелото, защо му е толкова ниско седлото? urban style? педалите стават ли със закачане на обувките? харесват ли ти тия въртящите се скорости, аз някак не можах да им свикна, имам и един смотан МБ... Ами, карам предимно по паркове из София, чат-пат на НДК, когато ми е скучно и се правя на позьор, nqh nqh. Иначе седалката ми е максимално ниска, за да мога да приклякам във въздуха възможно най-много, когато изпълнявам някой трик или просто се мятам отнякъде, за да имам по-голям контрол върху цялото колело, понеже тежестта ми е много ниско a.k.a. urban style/trial, точно. Истиснките trial bike-ове са без седалки. Педали за закачане на обувките? Wtf? С това нещо най-много да си разбиеш главата, ако не си с шлем. Много са опасни тия педали в повечето стилове. Колкото до скоростите, ами "въртящите скорости" (казва се "команди") са ми Revo Shift и ми е наплъно достатъчно, защото не ги ползвам, много рядко се случва да сменя някой венец. Иначе палцовите команди по принцип са по-добри и по-скъпи. Btw, колко ти тежи цялото колело? 2-3Kg? -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:21 PM |