![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Я ми кажете, ако знаете някакви мрачни ритуали за викане на духове (може и зли
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Мога да ти кажа един номер.. не е точно ритуал и сега нямам време да чета другите кво са писали, тъй че е мн вероятно да повторя нещо.
Рисуваш си на бял лист череп, 'очите' и 'носа' му ги правиш като триъгълници, около него в кръг написваш азбуката и цифрите, а от двете страни 'да' и 'не', после забиваш в 'носа' една игла с вдянат конец и почваш да я въртиш и викаш който дух си измислиш. Само гледай иглата да не падне върху листа и се ориентирай към въпроси с 'да' и 'не'. Пробвала съм няколко пъти, не знам кво ще си помислите, обаче иглата се завъртя в обратната посока след въпросите ми и сочеше отговори! Момичето, което ми показа това, разправяше, че не трябва да се вика дявола, защото ще те удуши. И още нещо - когато заедно с нея викахме духове за първи път, не си бях вкъщи и като се прибрах, огледалото в коридора се беше строшило - баща ми ми каза, че станало точно в тоя часови интервал, в който се правех на маг. Така че ... абе кво ви поучавам, да не сте малки ![]() Тия събития бяха преди поне 5 години. Вече не се занимавам с тия неща. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 02:43 AM |