![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Много отдавна не съм писал в форума, а още по отдавна не съм пускал тема, но ето го и този момент!
Занимава ли се някои с бодибилдинг??? Аз лично съм тренирал няколко пъти по няколко месеца, но от 2-3 месеца сериозно съм се захванал с покачването на мускулна маса, правилна програма за тренировките и храненията и вземането на суплементи, като отбелязвам суплементи не забранени вещества. ![]() Успех има и то виден за 2 и месеца и нещо съм качил 2-3 кг и 2 санта на ръката също така съм по развил и другите мускулни групички. Според мен е доста добро занимание фитнеса, но изисква доста парички. Обаче все пак трябва да се направи някакво тяло точно в тези години 15-16-17 са идеален старт за покачването на мускулната маса и физическата сила. Пък и не мислите ли, че трябва да имаш някакво тяло за море или пък просто така за самочувствие ![]() Ако някои тренира по усърдно може да сподели някои програма или хранителен режим или пък нещо за суплементите (протеини, гаинери, амино-кис. фетбърнари и т.н.) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Drummer @ May 3 2005, 07:02 PM) Ами, ако си много ЩУР може да те пробваме, понеже аз също се занимавам с планинско колоездене (downhill - на наш език) и trial стил, т'ва е нещо като urban style. Разни номера с байка и т.н. Ама напоследък нещо Витоша не ме блазни. Както и да е, та, явно си купуваш някакви боклуци, за да се трошат толкова бързо. То всичко се троши де, ама някой качествен байк, по-трудно. И няма как да не си направя малко 15 minutes of fame: http://play.evrocom.net/dl/incoming/drmr/OntarioTE.JPG Т'ва е машината. ![]() Около 800-900 лева струва, а екипировката ми е около 200. Не знаех, че има любители на mtb , наоколо. Приятно изненадън съм. ![]() Drummer, май си се преебал да дадеш 900 за тва колело. Доста по-добро може да се сглоби за такива пари. А сънтура струва 60 лв, нали? (поправи ме ако греша) Колкото до фитнеса, бях супер яко запален до преди година, но лакътя ми изигра лоша шега въпреки че не се натоварвах излишно. Имах програми, диети (хранителни добавки, обаче не съм вкусвал). Имах доста сносен растеж на мускулите (за 4 месеца имах около 10 см в гърдите). Голям удар за мен беше факта, че трябваше да се откажа... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:15 PM |