![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Много отдавна не съм писал в форума, а още по отдавна не съм пускал тема, но ето го и този момент!
Занимава ли се някои с бодибилдинг??? Аз лично съм тренирал няколко пъти по няколко месеца, но от 2-3 месеца сериозно съм се захванал с покачването на мускулна маса, правилна програма за тренировките и храненията и вземането на суплементи, като отбелязвам суплементи не забранени вещества. ![]() Успех има и то виден за 2 и месеца и нещо съм качил 2-3 кг и 2 санта на ръката също така съм по развил и другите мускулни групички. Според мен е доста добро занимание фитнеса, но изисква доста парички. Обаче все пак трябва да се направи някакво тяло точно в тези години 15-16-17 са идеален старт за покачването на мускулната маса и физическата сила. Пък и не мислите ли, че трябва да имаш някакво тяло за море или пък просто така за самочувствие ![]() Ако някои тренира по усърдно може да сподели някои програма или хранителен режим или пък нещо за суплементите (протеини, гаинери, амино-кис. фетбърнари и т.н.) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(pi4 @ May 4 2005, 10:07 PM) 60-70 km/h на владая! браво бе! аз не смея повече от 45, че знам ли ги спирачките дали ще удържат или няма някой да изскочи от някоя странична улица. Ние преди да влезнем във Владая карахме по тази пътеката с около 60-70km/h, а ми се стори, че карах с около 150 по едно време. Насълзиха ми се очите и нищо не виждах. Въпросната пътека е затревена и страшно добра. В началото включва доста стълби за прескачане а после адски газ надолу като отляво е една малка река а отдясно скали. Шибаното е, че по едно време изкачат завой, под 90 градуса и доста камъняци и тогава бях твърдата рамка и беше хупер гадно, понеже задницата ми се опита да изпревари предницата няколко пъти на по-големите камъни. На мен преди това ми бяха мокри спирачките и въобще не хващаха, защото прегазиме през една река, а на един приятел му прегря диска, не можа да спре и се разби в някакво дърво и трябваше до София да караме по-бавно и затова на Владая много не дупихме. Цитат моя рекорд е 65 на небезизвестната МОНЦА... E тая Монца е допустимо тъпа. Винаги ще изкочи някой заблуден старец с разширена простата и артрит и ще ти преебе засилката. Харесват ми само стълбите след края на "пистата", понеже се прескачат на един bunny hop. ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:17 PM |