![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Много отдавна не съм писал в форума, а още по отдавна не съм пускал тема, но ето го и този момент!
Занимава ли се някои с бодибилдинг??? Аз лично съм тренирал няколко пъти по няколко месеца, но от 2-3 месеца сериозно съм се захванал с покачването на мускулна маса, правилна програма за тренировките и храненията и вземането на суплементи, като отбелязвам суплементи не забранени вещества. ![]() Успех има и то виден за 2 и месеца и нещо съм качил 2-3 кг и 2 санта на ръката също така съм по развил и другите мускулни групички. Според мен е доста добро занимание фитнеса, но изисква доста парички. Обаче все пак трябва да се направи някакво тяло точно в тези години 15-16-17 са идеален старт за покачването на мускулната маса и физическата сила. Пък и не мислите ли, че трябва да имаш някакво тяло за море или пък просто така за самочувствие ![]() Ако някои тренира по усърдно може да сподели някои програма или хранителен режим или пък нещо за суплементите (протеини, гаинери, амино-кис. фетбърнари и т.н.) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Drummer @ May 5 2005, 06:34 PM) Ъ, е ти каска нямаш ли? Как може да караш без каска? Аз на Витоша ходя с мотокроски fullface шлем, а и аз града с половинка и протектори на краката с кори, на ръцете и т.н. Доста пъти съм се разбивал солидно, но са ме спасявали и нищо ми е нямало, а можеше и да не стана повече... така че си купи някаква каска. за какво ми е каска? само да ми тежи на главата! нямал съм и нямам още. виж, ако ги направят задължителни... ще помисля тогава. аз обикновено не си падам на главата, само тоя път беше така. после ми разказваха, че на следващия ден една позната минала с такси оттам и шофьорът казал: ей, да знаеш вчера един тук как се преби! ебати педала, никой не спря да ми помогне, а може и заради него да съм паднал. нещо си спомням, че някой ме беше натиснал, то беше и полутъмно, аз без фарове... един друг път един тъпак с икарус ме натисна на цариградското шосе, като се пусках от яворов. нарочно го направи мръсникът, натисна ме до бордюра и аз хоп - в храстите, салто и половина. зад мен един наби спирачки, едва не се преби и той. аз само дето бях целият в тръни (то какмо друго да вирее там!), скочих на крака и му махах в знак на благодарност. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:09 PM |