![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Много отдавна не съм писал в форума, а още по отдавна не съм пускал тема, но ето го и този момент!
Занимава ли се някои с бодибилдинг??? Аз лично съм тренирал няколко пъти по няколко месеца, но от 2-3 месеца сериозно съм се захванал с покачването на мускулна маса, правилна програма за тренировките и храненията и вземането на суплементи, като отбелязвам суплементи не забранени вещества. ![]() Успех има и то виден за 2 и месеца и нещо съм качил 2-3 кг и 2 санта на ръката също така съм по развил и другите мускулни групички. Според мен е доста добро занимание фитнеса, но изисква доста парички. Обаче все пак трябва да се направи някакво тяло точно в тези години 15-16-17 са идеален старт за покачването на мускулната маса и физическата сила. Пък и не мислите ли, че трябва да имаш някакво тяло за море или пък просто така за самочувствие ![]() Ако някои тренира по усърдно може да сподели някои програма или хранителен режим или пък нещо за суплементите (протеини, гаинери, амино-кис. фетбърнари и т.н.) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Drummer @ May 5 2005, 09:21 PM) Баси, като почнете така да говорите за каските. ![]() Все едно - "ЗАЩО ДА СИ СЛАГАМ КОЛАНА В КОЛАТА< САМО ДА МЕ СТЯГА" Само, ако били задължителни. Ами, през кура им е на хората за тебе, дали трябва да са задължителни или не. Ако искаш носи, ако искаш не като във втория варият може да си разбиеш главата и да си останеш на место. Няма "само тоя път беше така", защото може да няма втори път, сещаш се. И т'ва "не си падам на главата", няма такова нещо при карането. Каквото си искаш прави де, просто съм виждал в пъти по-брутални пребивания от твоето на хора без каски и ОПРЕДЕЛЕНО сега нямаше да са в такъв вид, ако бяха сложили някаква каска или протектори тогава... Понеже стана дума - http://play.evrocom.net/dl/incoming/drmr/crash.mpg (1mb) ![]() добре де, прав си, аз имах още няколко случки... веднъж ударих няколко бири и карах из парка между семинарията и телевизионната кула, има едни много готини пътечки, гледаш само да не събориш някое дърво или някой корен да не те изхвърли. надувам си аз яко, избягвам няколко дървета (май са дъбове там), и бам в един трап, паднах си едно хубаво в шумата, то едно топло време беше, викам си, къде ще ставам, останах си на земята и заспах, та до вечерта. после станах и си продължих за къщи. добре, добре, убеди ме, ще потърся нещо. някакви съвети? мен ми е много голяма главата и трудно си намирам шапки, та зимата съм без шапка главно. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:09 PM |