![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
извинявам се ако е имало такава тема...порових се малко и не намерих...все пак съм новичка...ако е имало моля да ми простите
![]() какво ви харесва във външността?какви качества трябва да притежава човек? пишете всичко за което се сетите и на което се радвате или ви дразни...ще ми бъде приятно да чета ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 6 2005, 08:27 AM) Бидейки рак, съм безобразно ревнив. Da,i az do bolka napravo. ![]() A za perfektniqt muj - Benicio Del Toro: ![]() ![]() Taka...tova e idealut za vun6nost (ne 4e nqkoe ot gadjetata mi prili4a na nego ![]() ![]() Da e vuzmojno nai-socialen, 4e mi pisna ot hora,koito ne moje da gi vidi6, osven ako ne im otide6 na kraka do vku6ti. Obi4am muje,koito se zanimavat s izkustvo,no zaduljitelno trqbva da sa dobri v svoqta oblast. Durja da otbeleja,4e subiratelen obraz na goreposo4enoto vse o6te ne mi e popadal,tui 4e ako nqkoi se identificira neka si kaje.Prustena ot mene ![]() ![]() ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:36 PM |