![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
извинявам се ако е имало такава тема...порових се малко и не намерих...все пак съм новичка...ако е имало моля да ми простите
![]() какво ви харесва във външността?какви качества трябва да притежава човек? пишете всичко за което се сетите и на което се радвате или ви дразни...ще ми бъде приятно да чета ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Ubedila sum se, 4e ideala nqma da go namerq i 4e purvona4alnoto mnenie vinagi e gre6no...
estestveno kato se zapoznavam s nqkoi purvo vijdam vun6nostta taka 4e bi bilo dobre da e privlekatelen, ne mnogo visok hehe i da ima hubava usmivka... kato harakter adski nepriqtno mi e da sedq sus sku4ni hora....taka 4e nqkoi koito hem da me razbira v truden moment i da moje da mi pomogne,hem da e i zabaven...i mnogo e vajno da izpitva su6toto kum men kakvoto i az kum nego,za6toto ako se polu4ava nesuotvetstvie rano ili kusno prekusvam vruzkata kato tqlo...opredeleno izli6nite kilogrami ne sa mi po vkusa... i tova e...ne e 4ak tolkova pritenciozno -------------------- Wake up
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:54 AM |