![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 22-January 03 Потребител N: 18 ![]() |
Имам доста метълки в даскалото,честно казано никоя не ми хваща окото.Носят скъсани тениски,некви смешни гривнички с шипове,мешки,кубинки и кво ли още не.Не съм ги мирисал,ама сигурно и на пот смърдят.Вие кво ще кажете за метълките?
-------------------- Slave Labor
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
Цитат LELE NAPRAVO STE OTVRATITELNI, 4OVEK NE MOJE DA KAJE NE6TO BEZ VSQKA DUMA DA BUDE IZKRITIKUVANA. ako tvurdeniqta ti bqha malko po-smilsleni i podkrepeni s argumenti, nqma6e taka da stava. Цитат NIKOGA NE SUM BILA MURLA pomaga6 mi, kato dokazva6 moite tvurdeniq...opitvah se da pokaja, 4e metulskata vun6nost ne vliqe na tova kolko puti v sedmicata 6te se kupe6!!! Цитат A , 4E E PERIOD NA IZJIVQVANE E FAKTTTTTT poznava6 mnogo hora, koito sa promenili stila si na obli4ane?e, az puk poznavam mnogo, koito ne go storiha.aide stiga glupavi obob6teniq, pri vseki 4ovek e individualno.razni hora-razni ideali... Цитат PROSTO V EDIN MOMENT VIJDA6 4E MOJE DA IZGLEJDA6 I PO DRUG NA4IN- TOVA NE ZNA4I 4E AKO SE STARE6 DA IZGLEJDA6 PO GOTINO TOVA NE TI E UDOBNO ILI 4E SE VODI6 PO NQKAKVA MODA. vsi4ko trugva ottam, 4e ti vzema6 zahvurlqneto na metul odejdite kato otivane kum ne6to po-dobro i po-gotino.e, da, ama nqkoi ve4e sa napravili obraten prehod i za tqh krainiqt i po-dobur variant sa imenno metul odejdite.. -------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 04:05 AM |