![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 22-January 03 Потребител N: 18 ![]() |
Имам доста метълки в даскалото,честно казано никоя не ми хваща окото.Носят скъсани тениски,некви смешни гривнички с шипове,мешки,кубинки и кво ли още не.Не съм ги мирисал,ама сигурно и на пот смърдят.Вие кво ще кажете за метълките?
-------------------- Slave Labor
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат JENATA SI E JANA I E HUBAVO DO E KOLKOTO SE MOJE PO KRASIVA I PODDURJANA много ясно нали стабилен процент от днешните представителки на нежния пол разчитат на това за да направят впечатление. Да се впечатля от интелекта на момиче за жалост ми се случва все по-рядко, още има такива индивиди но за жалост голяма част от тях стават "мислителки" благодарение на своите комплекси..а често те са на базата на съществуващи недостатъци. Не го казвам за да се заяждам, просто това е горчивата истина - момичетата на възраст близка до моята са израстнали едва ли не на улицата редом до безмозъчни представители на моя пол, от онея дето само викат "Йо, респект брадаз.."
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:15 AM |