![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Hora-bih iskal da razbera kakvo mislite za sporta.dali spored vas e ne6to hubavo i polezno,ili pulna zaguba na vreme.li4no az smqtam 4e sportut e super qko ne6to.purvo-toi e polezen za zdraveto i bez nego 6te se prevurnem v debeli tupi 6i6kovzi.az ot gore-doly ot 5 meseza treniram karate i moga da vi kaza 4e rezultatite sa mnogo dobri.taka pone mislq az.izkam da 4uq i va6eto mnenie po vuprosa dali sportut e zizneno vazen za horata ili e zaguba na vreme i pari.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Ataegina @ May 11 2005, 06:35 PM) ами за модел незнам, но 300 лева са си прилична сума за прилично колело без меки рами и супер вилки. можеш да си го сглобиш... Брат ми си купи от от "Бас" колело... рамка на "Рам" и му приляга - той е 1:95 За 300 лева няма прилично колело, пък и тия рамки на RAM са с доста слабо качество, боклуци са с удвоена цена, така че не ги гледайте. Цитат Тези дни ще си взимам нов байк, защото много ми се кара. Смятам да заделя около 300лв (ако мога да мина и малко по-тънко - добре ще е ). Някой може ли да ми препоръча модел ? Аз съм малко по-височък такъв - около 1.91 Ти хубави си решил, че имаш толкова пари, ама в крайна сметка какъв стил искаш да караш?! Не че имаш избор с тия пари, ама аз да питам, че може да си се ориентирал към downhill, например. Това Drag Ontario представлява завършената мизерия, но за 300 лева - толкова. Ако държиш на Ontario-то, поне дай още малко пари и вземи Team Edition-a. Карам с такава рамка и съм много доволен. Иначе е хубаво да почнеш да се "учиш" как се кара на по-евтино колело и след време като си харесаш някой стил (XC, trial, DH & co.) да направиш солиден upgrade. Пък може нищо да не си харесаш и да си караш old style из уличките. Аз на времето започнах с Drag One и след това сглобих адската машина за всякакви стилове... -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 08:35 PM |