![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Hora-bih iskal da razbera kakvo mislite za sporta.dali spored vas e ne6to hubavo i polezno,ili pulna zaguba na vreme.li4no az smqtam 4e sportut e super qko ne6to.purvo-toi e polezen za zdraveto i bez nego 6te se prevurnem v debeli tupi 6i6kovzi.az ot gore-doly ot 5 meseza treniram karate i moga da vi kaza 4e rezultatite sa mnogo dobri.taka pone mislq az.izkam da 4uq i va6eto mnenie po vuprosa dali sportut e zizneno vazen za horata ili e zaguba na vreme i pari.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Angermeans @ May 10 2005, 02:42 PM) Тези дни ще си взимам нов байк, защото много ми се кара. Смятам да заделя около 300лв Баси...един ден си купуваш процесор за китарата след това кийборд сега колело...а аз за едно wah-wah не мога да събера стотина кинта ![]() А по темата ...аз преди година и половина - две си купих Cross Columbia ..да, 'истинските' байкъри обикновено се смеят като чуят Cross, но на мен ми върши работа идеална за 200 и няколкото лева които дадох. Карам по баирите из парковете без проблеми, като изключим недомислената дискова спирачка logan, с която дори не можеш да намалиш ![]() ![]() Не знам дали още ги произвеждат, но би трябвало да има някакъв подобрен нов модел с цена близка до тази. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 08:59 PM |