![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мисля, че вече всички го имате този албум. Та какво мислите за него? Аз лично отначало бях изненадан от това, че наистiна ми хареса доста. После бях изненадан от това колко бързо ми писна и ми се отслуша съвсем...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Steal This Album беше наистина много силен.
Месмърайз обаче е слабичко, даже доста. Има много малко музика,много малко рифове,много малко рок. Пее повече китаристът, а Серж остава някакси на заден план...много къси песни и нито една без лигави части. Абе слаб албум и то много. Изложиха се този път. А за какво са им тези дълги коси-иди ги питай ![]() Жалко-много харесвах групата. Днес цял ден въртя предишния...просто това са СОАД! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 07:47 AM |