![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Вижте това
и кажете ко да се праи, че простотията на народ и управници в България достигна завидна висота. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Не е намесвайте в политиката, хора. Тя вони!
Имам един даскал, дето вика 'няма държава, която да е минала през поне една революция, и да не се е оправила'. България такова нещо не е изживявала. Не че ви приканвам на бунт, де:) Не се съмнявам, че идеята ви звучи доста... смешна и идиотска.. Може би затова сме на такъв хал. Винаги като се предложи една хубава идея, се намират псевдофаворити и псевдоавторитети на деня, които я оплюват и нищо не се получава. Аз искам активни действия, ама никой няма да ме последва. Сама не мога да се справя. За какъв чеп тогава изобщо да се пробвам? Пък хич не ми се ходи да рина чужди лайна. Оправдавам се вероятно. Какво друго да правя? В тази държава всички може да сме на едно мнение по проблема Х, ама всеки е сам с мнението си. Капиш? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 09:25 PM |