![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 22-January 03 Потребител N: 18 ![]() |
Имам доста метълки в даскалото,честно казано никоя не ми хваща окото.Носят скъсани тениски,некви смешни гривнички с шипове,мешки,кубинки и кво ли още не.Не съм ги мирисал,ама сигурно и на пот смърдят.Вие кво ще кажете за метълките?
-------------------- Slave Labor
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(black_coffin @ Jul 31 2003, 11:04 PM) btw ako gledate na momichetata "metalki" ne samo kato na potencialni gadjeta mojeshe da gi opredelqte i po drugi kriterii oswen "debeli" i da gi priemate kato priqteli, bez da wi prechi towa, che ne izglejdat kato izwadeni ot nqkoe modno spisanie не помня да съм правил такова обобчение нито каквото и да е било обобщение. За тенденции говорете колкото си искате но обобщението рядко е уместно - за хора - почти никога. Не мисля че са много хората които изпитват нужда гаджетата им да слушат същата музика като тях - нищо не ми пречи да си хвана гадже рапърка, ако има достъчно мозък(а може би..да де стига лицемерие ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:56 PM |