![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мисля, че вече всички го имате този албум. Та какво мислите за него? Аз лично отначало бях изненадан от това, че наистiна ми хареса доста. После бях изненадан от това колко бързо ми писна и ми се отслуша съвсем...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат После бях изненадан от това колко бързо ми писна и ми се отслуша съвсем... Цитат Mesmerize нещо не ми хваща ухото Цитат писва прекалено бързо. Като изключим вокалните партии, музиката е доста предвидима. Песните са къси, албума е къс. Цитат mislq 4e kato cqlo sa smek4ili zvu4eneto dosta.nqma6e da e lo6o da ima malko po tejki pesni Цитат Като го сравнявам с другите System-и и особено Toxicity сякаш нещо се губи и звучи някак си странно може би малко "по-лигаво"... Просто бързо омръзва. Цитат не ме впе4атли особено....слушах го няколко пъти ам не ме зарибява. Цитат Месмърайз обаче е слабичко, даже доста. Има много малко музика,много малко рифове,много малко рок. Пее повече китаристът, а Серж остава някакси на заден план...много къси песни и нито една без лигави части. Цитат Иначе албума ме изкефи, но наистина след няколко преслушвания(поне7-8 при мен) писва. Та какво викаш, Тъмен? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 03:28 PM |