![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мисля, че вече всички го имате този албум. Та какво мислите за него? Аз лично отначало бях изненадан от това, че наистiна ми хареса доста. После бях изненадан от това колко бързо ми писна и ми се отслуша съвсем...
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Slash, не ми пука че другите не го харесват. Албумът е супер и точка. Ако щеш и Папата викни да го оплюе. По добре заключете тая тема... И да да, ако искаш проведи референдум сред хората дето слушат метъл на тема " За или Против Mezmerize?" Тей като те виждам натам отиват нещата. Щом нямаш собствено мнение да кажеш а използваш чужди цитати
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 10:38 AM |