![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Отварям тази тема, защото това лято адски много ми се ходи на някой фестивал да погледам малко готини банди, който все още не са надхвърлили 40те та да се наканят да идват тук
![]() Засега съм се насочил към Граспоп (в Белгия), но ако се съберат повече хора за друг фестивал, бих отишъл с тях. Не за друго, ами не ми се ходи сам ![]() Знам, че повечето хора обичат да ходят на Wacken Open Air, аз обаче не съм кой знае колко впечатлен от списъка с групите. -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
А сега специално за Граспоп.
Официален сайт: http://www.graspop.be Там си пише всичко, пълен е с почти всичката информация, която може да ви трябва. Фестивалът е 3 дни - 24ти, 25ти и 26ти юни. Провежда се в град Дессел, на 40км от Антверпен. Цената е 50 евро само за един ден или 105 евро и за трите. За един ден да се ходи хич не си струва, защото в цената за 3те получаваш и място в паркинга, къмпинга за нощувки и безплатен транспорт от ЖП гарата до самият фестивал. Списък с групите: Петък, 24ти юни: SYSTEM OF A DOWN MEGADETH WITHIN TEMPTATION PAPA ROACH HELMET ALTER BRIDGE KREATOR NEVERMORE MADBALL CALIBAN GRAVE DIGGER ENSLAVED METAL CHURCH IMMOLATION H20 CHIMAERA JUDASVILLE SENGIR COWBOYS & ALIENS AXAMENTA IN-QUEST AUTUMN 80's MATCHBOX B-LINE DISASTER Събота, 25ти юни: SLIPKNOT SLAYER ACCEPT IN FLAMES KAMELOT ANTHRAX SICK OF IT ALL HATEBREED SIRENIA GOREFEST SOILWORK SAMAEL BEHEMOTH SKITSOY AMON AMARTH MASTODON ROSE TATTOO PETER PAN SPEEDROCK PRO PAIN EPICA Неделя, 26ти юни: IRON MAIDEN DREAM THEATER LACUNA COIL DIO YNGWIE MALMSTEEN ARCH ENEMY AXEL RUDI PELL MURPHY'S LAW PRIMAL FEAR DARK TRANQUILLITY NUCLEAR ASSAULT OCEANS OF SADNESS DRAGONFORCE AMEN TERROR WALLS OF JERICHO -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:45 AM |