![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Отварям тази тема, защото това лято адски много ми се ходи на някой фестивал да погледам малко готини банди, който все още не са надхвърлили 40те та да се наканят да идват тук
![]() Засега съм се насочил към Граспоп (в Белгия), но ако се съберат повече хора за друг фестивал, бих отишъл с тях. Не за друго, ами не ми се ходи сам ![]() Знам, че повечето хора обичат да ходят на Wacken Open Air, аз обаче не съм кой знае колко впечатлен от списъка с групите. -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(Angermeans @ May 17 2005, 09:34 PM) Цитат(THERION @ May 17 2005, 02:23 PM) Честно казано малко съм разочарован от групите за тазгодишния Summer Breeze. Миналата година имаше по-готини... Засега Graspop Metal Meeting си остава най-съблазнителен за мен... както сам си казал - ако няма с кой..... аз само предлагам инак ако ти се ходи сам ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:28 AM |