![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
продължение на лирическото отклонение...ревнувате или не?сцените на ревност...можем ли и без тях?каквото ви доиде на ум...споделете
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Ходих с бившия си приятел 8 месеца, през това време с него най-много 5 пъти сме сядали заедно в заведение. По същото време см излизала да пия кафе с много други момчета. Не го знам той какво е правил, но никога не сме си казали нищо, въпреки, че съм ходила из парковете посред нощ с един десетокласник. Никой не се е сърдил. Имахме си доверие, знаехме, че няма да направим нищо.
Иначе съм много ревнива, но си трая... до някое време. Имам изключително неприятната черта да си мълча и да ми се насъбира всичко, докато в един момент за няква пълна дреболия избухвам - буквално. Обаче никога не съм съжалявала, че съм казала каквото и да е - винаги ме е било яд само за това, че съм наранила човека... Но, все пак, за да почна да му говоря нещо, значи съм го мислела. Любопитно ми е с другите как е, имате ли нещо подобно в характера си? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd May 2025 - 02:01 PM |