![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
продължение на лирическото отклонение...ревнувате или не?сцените на ревност...можем ли и без тях?каквото ви доиде на ум...споделете
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Alekto @ May 18 2005, 09:51 PM) Цитат(Nightwish @ May 18 2005, 01:23 PM) Въпрос към всички страшно ревниви : поставяли ли сте се на мястото на приятелите/приятелките си , мислили ли сте как се чувстват те след като сте толкова ревниви? И още едно въпросче, което ще посочи, че не всичко е ревност: ревност и свобода, какво е мнението Ви? Ne,nqma nujda da se postavqm na tqhnoto mqsto,za6toto da si revniv ne e ravnosilno na tirani4en.Estestveno se stiga i do skandali,no te 99% ot slu4aite ne sa bezpo4veni. ![]() Svobodata e ne6to 4udesno.Nqma da se lujem - imam svruh razvito 4uvstvo za sobstveni4estvo, no garantiram,4e to ne se otrazqva na otno6eniqta mi s partniora.Ot tova 4uvstvo stradam samo az.Ni6to protiv priqtelq mi da izliza i bez men,NO durja da znam kude i s koi e.Biv6iq mi ne smqta6e za nujno da mi obqsnqva kude e hodil sno6ti v 10h ve4erta i s koi,tui kato taka ili ina4e ne sum gi poznavala...E tva, ako ne e opuvane na nervite... ![]() Това е общо взето мнението, което ме домързя да напиша. Cancer style! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 11:03 PM |