![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 22-January 03 Потребител N: 18 ![]() |
Имам доста метълки в даскалото,честно казано никоя не ми хваща окото.Носят скъсани тениски,некви смешни гривнички с шипове,мешки,кубинки и кво ли още не.Не съм ги мирисал,ама сигурно и на пот смърдят.Вие кво ще кажете за метълките?
-------------------- Slave Labor
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 9-July 03 Потребител N: 193 ![]() |
Znachi BELLA s teb maj ne sme se razbrali
Цитат A ZA VUN6NOSTTA..... ZA6TO DA E TOLKOVA STRANO AKO EDNO MOMI4E E S TOK4ETA, IZDOKARANA, NE GOVORQ ZA MODA- PROSTO STILNA- TOVA PRAVI LI NEVUZMOJEN FAKTA, 4E SLU6A METUL. MILI MOI AKO SMQTATE TAKA TOVA E TOTALNA DISKRIMINACIQ. NE BIHTE LI SE IZKEFILI KOGATO EDNO GOTINO MACE( TVA NE ZNA4I 4E METALKITE-NA VUN6EN VID NE SA TAKIVA, PO HARAKTER RAZBIRASE SU6TO)INTELIGENTNO I HUBAVO SLU6A METUL. MISLQ 4E TOVA E GOTINO. OSVEN TOVA RANO I8LI KUSNO 4OVEK TRUGVA PO OPREDELEN PUT- KARIERA, DOBRO OBRAZOVANIE, RABOTA. IMA SITUACII V KOITO TI PROSTO TRQBVA NE DA PRESTUPI6 PRINCIPITE SI , NE DA PRAVI6 KOMPROMIS SUS SEBE SI, NO DA BUDE6 GUVKAV. ZNAM 4E SEGA PAK 6TE ME OPLUETE,OBA4E E TAKA. RAZBIRA SE IMA PROFESII KOITO GO IZKLU4VAT- KATO SE ZANIMAVA6 S IZKUSTVO MOJE6 DA IZGLEJDA6 KAKTO SI ISKA6, NO NE MOJE VSI4KI DA SA TAKIVA. e mi tva se opitvah i az da kaja.Razbiraneto trqbva da e i v dvete posoki.Mojesh da se oblichash kato metal , moje i da ne se ama si si metal nali.Mi ne ne go pravi nevazmojen fakta.A za gorilata ne mi se she izobshto da komentiram...da stava za kakvo??? Цитат EDNO NE MOGA DA RAZBERA ZA6TO AKO IZGLEJDA6 - NE PO TIPI4EN METALSKI NA4IN- TOVA TE PRAVI PO MALKO FEN. Mi nali tochno tova beshe vaprosa che nqma znachenie kak izglejdash.Fena si e fen ako she i s ancung i japanki da hodi.Osobeno v BG kadeto ,malko ili mnogo ne vseki moje da si pozvoli tova, loeto iska. Ako se oblicha kato metal tova ne vinagi e samocel.Za liglite mislq che si prava.No tova e do izjivqvane... ![]() Цитат DALE4 PO VAJNO E DA IMA PALNOCENNA KOMUNIKACIQ. HORATA DA SE IZLU6VAT EDIN DRUG, DA RAZBIRAT KAKVO GOVORI DRUGIQ, A NE DA SE VODI MONOLOG OT VSEKI, DRUGIQ DA KAZVA DA , DA , I DA PRODULJI S TOVA ZA KOETO TOI SI MISLI, BEZ DA VNIKNE V DUMITE NA DRUGIQ mnogo vqrno. a za poziorstvoto:Pak da kaja :ako vyzpriemash nachina na oblichane , harakteren za nqkava grupa hora( shtoto kvoto i da si govorim metalite si imat nqkav harakteren nachin na oblichane) kato poziorstvo, to togava ne mislq che tova e samocel - az tocno tova imah vpredvid kato kazah poziorstvo, ne se izrazih mnogo pravilno vqrno e. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:53 PM |