![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Филмът заслужава собствена тема.
Премиерата е от 00:00 на 19.05.2005 в Арена. Билетите са пуснати от днес(13.05.2005) и са по 10лв. Та да си питам - на някой ходи ли му се с мен? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
STAR WARS
Episode III: Revenge Of The Sith ![]() Ами как да започна ебати? Филмът е мега як. Аз лично бях очарован от Епизод 2 и сe надявах този да е поне толкова добър. А всъшност се оказа толквоа по-добър, колкто беше 2ри епизод от недодялания първи*. Лукас явно се е постарал да отговори на повечето популярни желания на феновете към този епизод. Наистина подобно на "Империята отвръща на удара" "Отмъщението на ситите" е по-мрачен(Даже бих казал най-мрачният от цялата поредица. Рейтингът не е случаен), както искаха много от феновете. Битките с мечове бяха много яки този път. Йода срещу Сидиъс най ме зарадва. Прото беше велико да видиш как се мелят Императора и Йода. Космичестака битка в началото на филма също беше убер яка. Накефи ме също как вече към края направиха и технологичната връзка между новите и старите епизоди. Забележете как изведнъж всички екрани станаха грозни и недодялани. * * * Добре, че ни обясниха защо C3PO се прави на ударен в "Нова Надежда"(накрая вицекраля на Олдеран нареди да му изтрият паметта). Сега трябва да ми дадат и логично обяснение защо Оби Уан казва "никога не съм ги виждал тези дроиди" в 4ти епизод. Но от друга страна се е престарал направо. Укитата например бяха съвършено ненужни. Сцените с тях сигурно имат обща продължителност около минута. Абсолютно безсмислено! Йода можеше да не ходи до тази планета, а до кенефа и сюжетът щеше пак да е напълно логичен и последователен. Освен това имам още едно оплакване: Лорд Дуку умря смешно. Генерал Грийвиъс умря жалко. Специално за втория се съдраха да разправят какъв убиец на джедаи е преди филма. А и в Clone Wars го видяхме да убива по 3-4 наведнъж. Обаче тук Оби Уан(който между другото минава за сравнително по-смотан и неопитен джедай) го направи на гъз за нула време. Бах го и злодея! * * * Анакин просто твърде лесно се поддаде на тъната страна. Диалогът беше нещо от сорта на: -(Сидиъс)Аз добър, джедаите лоши. Стани, лорд Вейдър. Сега искам да убиеш всички джедаи. Също и малките. -ОК. Нещо друго -Вземи ми една кола. -Ще мина през сушпермаркета на връщане... -Ама да е диетична, че сега като съм император трябва да пазя фигура. -Добре де! * * * Сцената, в която Куай Гон и Оби Уан разговарят по-добре или да не я бяха махали, или да не ни бяха казвали, че трябва да я има(и в самия филм Йода го споменава). Визуалните ефекти и звука мисля, че няма абсолютно никаква нужда да ги обсъждаме - просто в тази поредица винаги са били на възможно най-високото ниво, което позволяват технологиите в съответния момент. Актьорската игра пък, както винаги, не е най-силната страна на филма. Особено Анакин/Вейдър/Муньо е невероятно едноизмерен и просто седи изкувствено. Добре, че повече се бие и убива(дечица!!!!!!!!!!!), отколкото му се налага да играе. Абе като цяло филмът ми хареса. Наистина има няколко недомислици, но не са достатъчноз а да развалят удоволствието. Предстоят още много гледания на този филм, докато го науча наизуст като старите и опредлено ще си струва. Едно достойно последно парче от пъзела на най-великата филмова сага на всички времена**. Също искам да спомена още едно много важно достойнство на филма - Джар Джар Бинкс се появява само за около 2-3 секунди и МЪЛЧИ!!!! * Сега, когато и тази трилогия е завършена мисля, че трябва да дадете още един шанс на Епизод 1. Според мен е ценен най-малкото с това, че можем да видим поне за малко как в Републиката нещата все още работат като хората... ** Lord Of The Rings sucks hairy donkey ass. :ZzzzZzz -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:12 PM |