![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Филмът заслужава собствена тема.
Премиерата е от 00:00 на 19.05.2005 в Арена. Билетите са пуснати от днес(13.05.2005) и са по 10лв. Та да си питам - на някой ходи ли му се с мен? -------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Drummer @ May 20 2005, 09:55 PM) Още епизоди? Още 3? CLEAR YOUR MIND, стигна с тая гадна космическа комерсиализация, в която се превърна Star Wars. ![]() Не споря, че това е един от най-култовите филми, ама вече просто се прекалява и дразни. като гледам сега старите епизоди, т.е. първите три, т.е. хвърлям по едно око само, защото са непоносимо тъпи, разбирам къде е култът в тая безумна тъпотия, ама се чудя, дали някога са ми харесвали. няма никакъв реализъм просто, хахаха ![]() гледах и четвърта част (epizode one), съвсем усъмнен, че трябва да го правя, не се излъгах - още по-голяма тъпотия, още по-инфантилна и от "намерете немо" примерно. пета част пропуснах успешно, шестата няма да си правя труда изобщо да се интересувам къде го дават и колко струва. един от съратниците на лукас казва, че филмът става от епизод към епизод все по-тъп и инфантилен и очаква шестата серия да продължи в тоя дух. склонен съм да му вярвам. за мен култовите sci-fi филми са alien и dark city, както и първата част на the matrix. тия млатения с жужащи тояги, придружени с елементарни нравоучения в паузите нещо са ми малко ъъъъммм... тъпи. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:10 PM |