![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Здравейте!
Поставям темата , защото ми е много интересно да разбера на кой , било то художник, певец, кинорежисьор и др. се възхищавате и искате да приличате? Може би някой писател, който Ви е направил впечатление ...всъщност Сега сте Вие! И второто, което искам да попитам е , какво точно Ви е впечатлило? Качества , постъпки. . . |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Винаги съм се възхищавала на хора, които имат някаква цел и я следват, които умеят да бъдат добри приятели и да държат на своите приятели.
Когато човек направи дори нещо малко добро, то се забелязва от тези, които държат на него, което пък му дава сили да продължи напред, да бъде все по - добър и т.н. Мисля си, че всеки един от нас е намерил хора, може и един човек да е , при всеки е различно, на който да иска да прилича по нещо, било то дадена черта в характера или някаква външна черта..нещо, което е останало в ума след срещата му. Но това , че искаш да приличаш на някого, не означава , че трябва да заличиш себе си.. ![]() Малките дечица попринцип като си играят или гледат някой филм постоянно казват : искам да приличам на този актьор, на онзи певец...Понякога дори се виждат в светлината на дадения "идол" и по този начин избират своята професия..Никой ли не е чувал примерно по ТВ да се каже : "Искам да стана певица като "еди коя си". . . " ? Не поставих темата, за да се правят разни заключения, колко е тъпо или как никой не иска да прилича на никой..това не може да бъде, защото всеки малко или много има човек , някаква личност , която харесва, която му прави впечатление и иска да бъде малко или много като нея. Това е нормално, не е срамно да си признаеш, поне аз мисля така. Никой ли не е забелязал, как когато се възхищава на някой , става по - силен, защото това, което харесва в личността му дава сили да бъде някак по - близък с нея и по този начин той се бори да създаде такава черта в себе си..не говоря за пълно копиране ( това е нереално и нередно според мен ) а за нещо хубаво..Пример : виждаш някой човек с цел , който постига своите мечти и планове и искаш да бъдеш като него..И се опитваш да си поставяш цели, да се бориш за тях и т.н. Никой ли не подражава на някоя личност? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 02:51 AM |