![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 29-June 03 Потребител N: 186 ![]() |
![]() Просто си дайте мнението за него! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат E, аз адски се кефя точно на женски вокали на фона на китари. Това не ме прави по-мизерен от тебе. ne sym kazala, che si po mizeren ot men-samo si izkazah mnenieto za gothic-a, a ti mi zwuchish kato "guzen negonen bqga" Цитат Ще си слушам какъвто готик си искам, ако ще не с женски, а с бабешки вокали -prawilno-slushai si kakwoto iskash-prosto na men towa mi obryshta wytreshnostite Цитат Suglasen sum, no mai propusnahme kre6tq6tite momi4enca pri vida na Ville Valo (ili kakto tam se pi6e6e... ) i towa izpusnah.chestno da si priznaq na men mi hareswaha pyrwite dwa albuma..predi da stanat bylwoch..no ville valo si e sladnikaw liglio i sa mi gadni wsichkite mu "fenki"..phu..komersii. nablegnah na nightwish ot lichni syobrajeniq -draznqt me poweche ,zaedno s powecheto grupichki kato lacuna coil, l'ame immortelle,within temptation,tristania i t.n. ne moga da kaja, che ne stawat za nishto ,zashtoto shte e glupawo obobshtenie,no na men ne mi ponasqt i predpochitam da si swyrzwam gothic-a s grupi kato virgin black, my dying bride, anathema [ima mn dobri grupi]...takiwa neshta[dokolkoto mi se sluchwa da slusham gothic..pone naposledyk]
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 07:40 AM |