![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Днес се събудих все още жив и си помислих, че Д. Воев (1965-1992) трябваше днес да навърши 40 години. Говорих тази седмица с хора, които са му били повече или по-малко близки и никой не се вълнуваше особено от това, че днес той е почти забравен.
Цитат Не вярвам във теб и в теб не вярвам, оглеждам се само в чиста вечност. Тъмна земя, Д. Воев Началото на 90-те години той беше звездата в едно наивно време, с някакви детски надежди, отишли си заедно с него. Не зная доколко е предчувствал края си, намерих това днес: Цитат Природата чука на мойта врата, с усмивка перверзна крилете ми вдига. Отвъд смъртта, Д. Воев Толкова е останало от него днес, не зная и не искам да зная какво ще остане от нас, когато няма да имаме вече никакво влияние над това. Цитат Статуи се напукват, приятелски лица, те остават в музея срещу ниска входна цена. Сто години, Д. Воев Най ме дразнят обаче хленченията и безмозъчните оплаквания от есента на 1992 година, които и до ден днешен стърчат в бюлетините на фен клуба, на кого ни оставяш?, за съжаление, мисля идеите му останаха неразбрани. Това исках да кажа днес и сега. Друго няма. ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Мир на праха му. "Отвъд Смъртта" е един от най-запомнящите се български албуми.
pi4 - Познавам човека, правил сайта. Съдейки по ID-то му вътре, явно го е правил преди доста, доста време... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:04 PM |