![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Филмът заслужава собствена тема.
Премиерата е от 00:00 на 19.05.2005 в Арена. Билетите са пуснати от днес(13.05.2005) и са по 10лв. Та да си питам - на някой ходи ли му се с мен? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(pi4 @ May 26 2005, 11:51 AM) Цитат(Demiurg @ May 26 2005, 12:52 PM) Може би си прав, но аз очаквах много.... - Ето един несериозен поглед по темата: http://www.worth1000.com/cache/contest/con...otoshop#entries ами да, очаквал си много, това е било грешката. аз пък се безпокоях, че ще вдигат голяма тупурдия с корабите и лазерите и няма да мога да спя добре, иначе седалките са удобни и хъркащите се заглушават от thx-а. проблемът обаче беше по-скоро публиката, която се заливаше от смях, дрънкаха се бутилки, ходеше се до тоалетна през 15 минути, защото занеш ли тоя филм що бира изпива? на излизане се препъвах по бутилките, добре че светнаха лампите, щях да се пребия или нарежа целия по стъклата. мисля, че пиенето трябва да се забрани в киносалоните! по екрана пък минаваха отвреме навреме сенки на пикаещите и ако си позадрямал за малко или си бил забил погледа в кесията пуканки (половин кило стига за трима и остава малко за след това), ефектът допълва стерилно мърлявата картинка. btw, много са готини пародиите, дето си ги приложил! ![]() някой да разбра какво ядяха на на лава планетата? изобщо някой някъде ядеше ли в този филм? или пък да пиеше? ![]() ... притесняваш ме с това описание! Ти къде си ходил на кино ???? А колкото до яденето - орязали са го, за да избягнат и тоалетната. Ти как си представяш Падме със запек ??? А Вейдър с разтройство ???? ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:28 PM |