![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Филмът заслужава собствена тема.
Премиерата е от 00:00 на 19.05.2005 в Арена. Билетите са пуснати от днес(13.05.2005) и са по 10лв. Та да си питам - на някой ходи ли му се с мен? -------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Demiurg @ May 26 2005, 02:16 PM) ... притесняваш ме с това описание! Ти къде си ходил на кино ???? киното си е много култ даже: cinema в münchen, предимството е, че дават филмите в оригинал, без надписи или върха на гадостта - дублирани от разни невежи пейзани. недостатъкът е, че се продава ядене и пиене, а някои си и носят по една мешка с бира (тия до мене са паднаха такива) и пада голямо пиене, понякога се и замерят с пуканки ако филмът е тъп, пак добре, че не продават варени картофи. ![]() иначе публиката е компетентна и не се хили на неподходящи места. аз много се дразня от това. Цитат(Demiurg @ May 26 2005, 02:16 PM) А колкото до яденето - орязали са го, за да избягнат и тоалетната. Ти как си представяш Падме със запек ??? А Вейдър с разтройство ???? ![]() имаше хубава тоалетна в demolition man... жалко, че лукаш не се е възползвал от възможността да ни въведе в star wars closet (swc). вярно обаче, че ако ведър се заеме да събува гащи, бая зор ще види. според мен има постоянен запек и затова диша така тежко. пък кой/коя е падме? аз нещо имената им не съм ги научил. ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:48 PM |