![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Филмът заслужава собствена тема.
Премиерата е от 00:00 на 19.05.2005 в Арена. Билетите са пуснати от днес(13.05.2005) и са по 10лв. Та да си питам - на някой ходи ли му се с мен? -------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат Филмът е точно толкова детински и инфантилен, колкото и старите епизоди. С тази разлика, че и вие сте били деца тогава. прав си! сега пак гледах откъси от старите серии (за цялото нямам нерви направо). детски и инфантилен е. и понеже повечето хора са такива също затова и се гледа. за по-възрастните обаче става за мезе за бирата. пък да се гледа на някакъв дребен монитор без звук няма абсолютно никакъв смисъл, все едно да пиеш топла безалкохолна бира, бррррр ![]() аз намирам, че бездарните артисти са част от чара! ами то и без това е ахмашка история! хаха, най-после разбрах коя е падме. аз слушам падме, падме, чудех се каква е тая дума ![]() на целия филм му липсва елементарна логика. например в една от сериите става очевидна липсата на елементарен начин за дистанционно общуване (един пейджър би бил достатъчен). от друга страна широко разпространена практика е да ползват някакви холограми за съвещания. така и със семейство скайуокър. мъжът се запържва в гореща лава след като са го нарязали на филии (може би запържването спира кръвотечението?). после обаче набързо го оправят с разни черно лакирани подръчни материали. жената (падме!!) пък набързо си заминава без видима причина. всички са малко тъжни, леко загрижени, ама нейсе, тъй трябвало да стане, че да се върже историята. направи ми впечатление, че нямаше никакви боклуци по земята. и как да има като всичкото е снимано в blue box и после са лепили компютърни интериори. ако няма музиката да те тормози и на малък екран нескопосаните анимации щяха да си личат още повече. ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:09 PM |