![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 ![]() |
Пълният текст се намира тук:
http://forum.boinaslava.net/showthread.php...1274#post121274 По темата има ъп-дейт... ![]() -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Slash @ May 29 2005, 01:30 AM) Цитат(pi4 @ May 28 2005, 04:13 PM) като гласуваш ставаш съучастник на поредните тепегьози. А като не гласуваш, не си ли тепегьоз?! тепегьоз съм, но съм избрал да бъда тепегьоз. а като гласувам в избори, не избирам нищо. гласуването пък за "малки" партии пък също не е никакъв избор. аз съм организирал преброяване на няколко избори (май поне на три пъти беше), в търновско и ги разбирам тия неща доста. всъщност не избираш нищо. все едно отиваш в една закусвалня и има банички и рогчета примерно. ти казваш: искам кроасан (примерно). е да, ама няма. какво правиш тогава? или взимаш баничка, или рогче, или отиваш да търсиш друга закусвалня, където мислиш, че има само кроасани, или оставаш гладен. е, коя позиция е за предпочитане. преди отивах в друга закусвалня, колкото да разбера, че дори и да има кроасани, аз пак не съм искал точно такива. затова сега предпочитам да остана само гладен. хей, ама не ви агитирам да не гласувате! ако ви харесва някой задник, пуснете му една бюлетина! няма нищо лошо в това! за това е избор - избираш. това е моят избор, просто го споделям с вас. ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 04:12 AM |