![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
8 май (неделя)
Пловдив клуб "Sax" До тук на 100% са потвърдили участие: AGONIC FAINT (Death Metal, София) ГРЯХ (Death Metal, Пловдив) Очаква се потвърждението на още една банда... Подробности скоро... ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
130 души хич не е малка цифра... Входът ви е евтин. Пък и ми направи впечатление пълната незаинтересованост към щанда с дискове... да кажеш, че цените са били високи... ама просто никой не проявяваше интерес. Лично аз не съжалявам, че съм мъкнал над 100 диска, физкултурата не вреди
![]() Дано този клуб се запази, мястото е добро. Трябва му само още малко апаратура и по-сносни цени на бирата. Пък и пловдивските фенове трябва да разберат, че за 2 лева не можеш безкрайно да гледаш групи от други градове (да не говорим от чужбина). Сега двете групи направихме жест и не взехме всичките си пътни, но рано или късно тази практика трябва да спре. Иначе, поздрави на всички пловдивски фенове, които ни подкрепиха, които куфяха и правиха пого. Поздрав и за единствения (незнаен) пловдивски фен, който си купи диск на ACT OF GROTESQUE! Много хора ги харесаха, да се надявам, че в Пловдив ще тръгнат продажбите на тази група... Специални благодарности на Киро от САРАКТ и на група ГРЯХ! Обещавам да им се реванширам (мисля, че в София ще ги харесат ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st August 2025 - 06:01 PM |