![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Кои Египетски Богове знаете и какво по - точно знаете за тях? Ако искате , може да споделите дадени притчи , които знаете за тях...
![]() Сега ще напиша само един от тези, които аз знам ![]() Бог Ра - Бог на слънцето, също така смятан от Растафарите за животодаряваща сила..( Повече за Растафарията ) По - късно другите ![]() Моля за сериозно отношение към темата! |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Demiurg @ May 30 2005, 04:09 PM) Абе интересно си е - който не иска - да не чете! Опиши как са вадели мозъка с кука през носа ![]() един немски "учен" пробвал как става тази работа. мъртви колко щеш, набавил си той ориганален инструмент - хопа-тропа, вадил какво вадил, после отваря черепа. действително - всичкия мозък през носа излязъл! значи ставало! не било майтап. и на мен веднъж ми връчиха чиния охлюви и една кука, не бях ползвал дотогава, обаче се справих с всички и питах за още после. по-интересно е в случая, защо мозъкът се е смятал за нещо незначително? органите наприме (сърце и т.н.) са били запазвани отделно в специални съдове. варварщината на европейците стигала дори дотам, че се продавали мумифицарани котки за гориво в европа, понеже в мумиите има много катран и смола, които горят добре. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:49 PM |