![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Кои Египетски Богове знаете и какво по - точно знаете за тях? Ако искате , може да споделите дадени притчи , които знаете за тях...
![]() Сега ще напиша само един от тези, които аз знам ![]() Бог Ра - Бог на слънцето, също така смятан от Растафарите за животодаряваща сила..( Повече за Растафарията ) По - късно другите ![]() Моля за сериозно отношение към темата! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Да, това и аз вчера го чух по време на филма. Не зная дали това е точно така. Видях самото истинското тяло на Тутанкамон и как от него единственото запазено беше черепа му, като всички останали части от тялото бяха вече почупени. . . като имаше оставено писмо от откривателя на гробницата, ако не се лъжа е открита 1926 година ( не съм съвсем сигурна дали не е 1929 година ) , като в него той пишеше, че вече е видял тялото, като всичко след това е върнато по местата. Самата гробница пък е открита от едно момче, чак след това там отиват археолози..като са правени няколко експедиции.
Едно от най - интересните неща за мен бе, че всъщност тялото на Тутанкамон не беше обинтовано , а беше поставено върху една дървена част , след което имаше нещо като плащ от дунапрен ( може да бъркам материята ) , след което беше поставено тялото, отгоре имаше отново такъв плащ, следват вече обвивките... Но научното обяснение наистина е, че тъй като това е едно затворено пространство, се създават такива невидими бактерии, които могат да бъдат смъртоносни. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:15 PM |