![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 22-January 03 Потребител N: 18 ![]() |
Имам доста метълки в даскалото,честно казано никоя не ми хваща окото.Носят скъсани тениски,некви смешни гривнички с шипове,мешки,кубинки и кво ли още не.Не съм ги мирисал,ама сигурно и на пот смърдят.Вие кво ще кажете за метълките?
-------------------- Slave Labor
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Aug 1 2003, 11:45 AM) "пичове кво ще кажете за метълките" звучи интересно с обърнати родове на съществителните... ![]() Цитат ......TO EBASI SI E VUPROS NA VKUS.....ili lipsa na takuv хаха това всеки път като го чуя много ме радва ![]() Иначе струва ми се достатъчно избистрихме въпроса и онщо взето се разбрахме че метълката може без метълски дрехи да е метълка и красивата метълка може да е красива и с метълски дрехи. Аре помирявайте се вече. I'm da peeace maker. Хехе. ГОлемия боздуган и портите... ![]() ![]() ![]() Пак ще кажа, че не виждам за какво спорите! А Зигфрид не е права (това звучи като: Азис не е право ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:44 PM |