![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
“The Dawn Of Nothingness” е името на дебютният албум на бъргаската банда The Revenge Project. Ограничен тираж от 333 бройки матрични дискове пуска Стейн Студио. Албумът излиза официално на 24-ти Май, като на концерта на финландските блек-метъли Catamenia в София ще се продават дискове на преференциални цени(10лв). В The Revenge Project свирят бивши членове на култови родни формации като Exumation, Korozy, Kartzer и Diabolism. Официален разпространител за България на “The Dawn Of Nothingness” е музикална компания Wizard.
![]() ------------------------------- Ицо, бате, купи ми го на концерта! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
avtora.com:
Цитат На концерта на финландските блек-метъли Catamenia в София, на 24 май, Стейн Студио пусна в продажба ограничен тираж от 333 бройки матрични дискове на “The Dawn Of Nothingness” - дебют на бургаските метъли The Revenge Project. Поради грешно подаден "Мастер", целият тираж на албума "The Dawn Of Nothingness", е изтеглен. Стейн Студио се извинява на всички онези, които с нетърпение очакваха излизането на този диск и ги моли да проявят още малко търпение. Новият тираж на "The Dawn Of Nothingness", с "Финалния Мастер", ще е отново на матрични дискове и се очаква да бъде пуснат в дистрибуторската мрежа на 15 юни. Всички, който са закупили дискове с объркания "Мастер" на албума "The Dawn Of Nothingness" могат да се обърнат към Стейн Студио за подмяна след 15 юни, на телефон 02/832-80-45. Това е хубаво. Аз се притеснявах, че въобще няма да го издадат след тоя гаф. Не знам за къв "мастър" говорят обаче. Доколкото разбрах са записали демото, което може да се тъегли от нета, вместо албума... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th August 2025 - 12:36 PM |