![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Всички от нас, потребителите на форума, слушаме музика ( затова сме и тук предполагам ) ...като всеки от нас чувства музиката по различен начин. На всеки му влияе различно , въздейства му и му дава нещо - било то спокойствие, енергия, сили...Предполагам и се надявам, че не само на мен ми е интересна тази тема - въпросът е : Какво Ви дава музиката, която слушате?
Забележка: Не е казано, че трябва да се ограничавате само в границите на метъл музиката, дори е препоръчително да пишете и за другото, което слушате:) П.С. Отново моля, за сериозно отношение към темата, иначе просто няма смисъл от новосъздадените теми! За себе си лично мога да кажа, че докато слушах почти изцяло само Nightwish ( не че сега не си пускам песнички, но не ги въртя постоянно на Media Player-a ) , това ми даваше до някаква степен много сили и оптимизъм дори, някаква енергия, с която можех да продължа по - весело деня си. Сега малко се отделих и слушам повече Frank Zappa, също така Molokko ...което ми дава нещо абсолютно необяснимо за мен, оптимизъм дори не е точната дума..по нататък в темата ще продължа:) Сега Сте Вие : |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Като начало искам да отбележа, че темата много ми харесва.
Не знам за другите, ама аз не мога без музика.Сутрин се събуждам и вечер си лягам с някой отбрани любими песни.И мога да кажа, че поне при мен музиакта много ми въздейства.Както положително , така и отрицателно. Не мога да изтрая дълго вереме маанета, кючеци, а понякога дори черно, макар да нямам нищо против рапа.Всичко зависи от настроението ми.Например имало е много трудни моменти, в които за минути ми се е оправяло настроението. Когато адски ме цепи глава пускам System of a down, Korn или нещо такова.Сутрин ставам с Godsmack/ горките ми родители им писна вече/.Иначе като цяло музиката зависи от настроението ми както казах вече.Demons &Wizards, Judas Priest, Iced Earth също могат да ме вдигнат на крака. -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 02:34 AM |