![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Няма нужда от много обяснения. . . темата е актуална мисля!
1. Хубаво ли е да си различен ? 2. Приемат ли се тези хора в обществото? Ако да- защо? Ако не - пак защо? ![]() 3. Какво за Вас е "Различен" ? В какви аспекти разглеждате това понятие? За сериозното отношение вече знаете ![]() ![]() Хората , които са малко по - различни, са наричани също така и особени, ако искате приемайте го и по този начин.. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Ами всъщност не е чак толкова тъпо.
Познавам една жена, която на понятието 'различен' би дала дефиниция тип: 'О, различните хора са интересни. Както знаеш (безспорен факт) на земята сред нас има души, които са дошли от други планети. За да се приспособят сред нашия живот тези души са взели по няколко отпечатъка от Акашиевите записи (там, където е записана съдбата на всеки един от нас във всеки негов живот) и точно за това според мен пък е безсмислено да търсиш миналите си животи.Те на практика крадат. ' и тн. (това е една жена ,която много уважавам и която винаги безкрайно ми е помагала) Та по-скоро въпроса е не дали аз съм различна от теб, а ако аз кажа по-горното ти ще го приемеш или ще го подминеш с репликата 'право на избор в какво да се вярва' ? -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:34 PM |