![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Няма нужда от много обяснения. . . темата е актуална мисля!
1. Хубаво ли е да си различен ? 2. Приемат ли се тези хора в обществото? Ако да- защо? Ако не - пак защо? ![]() 3. Какво за Вас е "Различен" ? В какви аспекти разглеждате това понятие? За сериозното отношение вече знаете ![]() ![]() Хората , които са малко по - различни, са наричани също така и особени, ако искате приемайте го и по този начин.. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Точно за това има различни аспекти на различното. Разбира се, че всеки един от нас е различен от другите, защото това е едно отделно човешко същество. Но когато си различен в обществото, в дадено ( може и малко ) общество е твърде голяма възможността тези хора от обществото да не те приемат. . . тоест да те избягват или да се държат недобре с теб.
Различното : - различен в мислите и идеите си ( от тук произтичат страшно много проблеми ) - различен в начина си на живот ( може да не бъдеш приет затова ) - различен в примерно на модата или... Но никой не би трябвало да отрече, че наистина има хора, които не могат да намерят мястото си, точно поради факта, че не са приети..което е проблем според мен! Аз също мисля, че е хубаво да си различен. . . ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:32 PM |