![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Няма нужда от много обяснения. . . темата е актуална мисля!
1. Хубаво ли е да си различен ? 2. Приемат ли се тези хора в обществото? Ако да- защо? Ако не - пак защо? ![]() 3. Какво за Вас е "Различен" ? В какви аспекти разглеждате това понятие? За сериозното отношение вече знаете ![]() ![]() Хората , които са малко по - различни, са наричани също така и особени, ако искате приемайте го и по този начин.. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Ами аз не се намирам за кой знае колко различна. И ми писна да слушам разни необосновани метълски мнения, че е добре да си различен. Онзи ден и една пънкарка чула недочула за какво говоря с една приятелка като взе да ми се превъзнася 'различните са хора с мнение'. Казах й да остави музиката настрана и да млъкне. Може би едно от нещата, които не ми харесват в 'метълщината' и особено много сред готите( а и сред пънкарите анархисти и хардкораджиите обществени дейци) е това ,е се смятат за 'различни'.
Е да ама не. А хора с различни идеи вече са друго нещо. Познавам само един такъв, може би двама. И двамата са много далеч от това, което имате предвид под 'различен'. А защо всички си премират да твърдят колко са уникални? Мисля, че всеки знае отговора за себе си. И все пак защо е добре да си различен с идеите си? За да откриеш света за себе си. Защо пък не пречи да не си различен? Защото дава много предимства и е удобно. Защо да е все тая? Ами наистина е все тая, защото да си различен е това, което усещаш за себе си. А на другите им е все тая какво мислиш ти по въпроса. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:30 PM |