![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Няма нужда от много обяснения. . . темата е актуална мисля!
1. Хубаво ли е да си различен ? 2. Приемат ли се тези хора в обществото? Ако да- защо? Ако не - пак защо? ![]() 3. Какво за Вас е "Различен" ? В какви аспекти разглеждате това понятие? За сериозното отношение вече знаете ![]() ![]() Хората , които са малко по - различни, са наричани също така и особени, ако искате приемайте го и по този начин.. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Под различен нямах предвид метълите..това е друг въпрос, за който не искам да се впускам да говоря, защото сигурно ще се впуснат много да ме бият..
![]() Не е казано, че когато си различен трябва да претендираш с това и да изказваш постоянно мнението, че си уникален и , че никой не може да те стигне или други подобни изказвания. Попринцип всеки човек е уникален, както вече споменахме, просто защото дубликат няма. Но да се прехвалваш постоянно, че си уникален, ами не ми допада особено ![]() Примерно : на мен са ми казвали, че съм различна ( особена ), защото не излизах с класа си..в смисъл такъв те ходят по дискотеки, аз не ходя, защото просто не обичам да посещавам тези заведения ... ![]() Или пък..през лятната ваканция не ме били виждали по главната улица..Или не слушам тяхната музика ( слуша се само Рап и Поп - Фолк )..И други такива изказвания.... ![]() ... заедно с масата - да правиш всичко това, което всички правят ...в смисъл такъв, че сега е на мода къси панталони с връвки и тъй като всички са така облечени, дай и аз да се облека така. . . ![]() Специално за този въпрос, мисля, че всеки има отделна гледна точка..аз лично не казвам, че 100% заставам зад позицията, че е супер страхотно да си различен, но не мисля и че трябва човек да е постоянно с масата народ. Тоест различието в един човек си има и положителни и отрицателни черти. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 02:07 AM |