![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Няма нужда от много обяснения. . . темата е актуална мисля!
1. Хубаво ли е да си различен ? 2. Приемат ли се тези хора в обществото? Ако да- защо? Ако не - пак защо? ![]() 3. Какво за Вас е "Различен" ? В какви аспекти разглеждате това понятие? За сериозното отношение вече знаете ![]() ![]() Хората , които са малко по - различни, са наричани също така и особени, ако искате приемайте го и по този начин.. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Цитат Имах предвид ,че точно всички критерии за различен, които си споменала горе , са абсурдни. (: ![]() Айде стига де, всеки си има право на мнение.Ако всички бяхме еднакви тази дискусия изобщо нямаше да се води. Следосвателно различието, противоречието ни доближава до истината, до обективното. Аз не съм голям философ, но за отделния човек може да е по-важно да се скрие сред "стадото" от други обиновени хора, но някои искат да изпъкват. Кое му е хубавото? Друг поглед над света? Ако Галилео не е бил различен и не е отстоявал тезата че земата се върти, сега щяхме още да се ръководим по геоцентрираната система на Аристотел... Значи от една страна прогрес. Кое му е лошото? Ами ако всички други смятат че е хубаво да се като тях това определеное лошо за различния. А това че хората се уникални е банален факт. нo един чудесен проблем е този с музиката- как например металите не приемат "светогледа" на чалгарите или обратното, как като акза Найтуиш ако се "цепиш" от колектива вече си особен и нежелан...Това са му лошите страни. Но пък свободната преценка, това, да дейставаш според свои собствени принципи. аз така си мисля, може и да се лъжа ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:35 PM |