![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Всички от нас, потребителите на форума, слушаме музика ( затова сме и тук предполагам ) ...като всеки от нас чувства музиката по различен начин. На всеки му влияе различно , въздейства му и му дава нещо - било то спокойствие, енергия, сили...Предполагам и се надявам, че не само на мен ми е интересна тази тема - въпросът е : Какво Ви дава музиката, която слушате?
Забележка: Не е казано, че трябва да се ограничавате само в границите на метъл музиката, дори е препоръчително да пишете и за другото, което слушате:) П.С. Отново моля, за сериозно отношение към темата, иначе просто няма смисъл от новосъздадените теми! За себе си лично мога да кажа, че докато слушах почти изцяло само Nightwish ( не че сега не си пускам песнички, но не ги въртя постоянно на Media Player-a ) , това ми даваше до някаква степен много сили и оптимизъм дори, някаква енергия, с която можех да продължа по - весело деня си. Сега малко се отделих и слушам повече Frank Zappa, също така Molokko ...което ми дава нещо абсолютно необяснимо за мен, оптимизъм дори не е точната дума..по нататък в темата ще продължа:) Сега Сте Вие : |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
ne, ne se byrkam.
Albumite "The Final Cut" i "The Wall", za koito na golqma zasluga ima tykmo Roger Waters, sa edva li ne dokazatelstva za edna psihika, koqto e na ryba ba ludostta. A Barrett nikoga ne sym go haresval Spored men PF stavat za slu6ane edva sled negovoto napuskane. Mozhe bi nqkoi den nqkoi ste mi obqsni zasto podqvolite vsi4ki go smqtat za genii, pri polozhenie, 4e PF sa zvu4ali tolkova infantilno s nego |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 01:05 PM |