![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Всички от нас, потребителите на форума, слушаме музика ( затова сме и тук предполагам ) ...като всеки от нас чувства музиката по различен начин. На всеки му влияе различно , въздейства му и му дава нещо - било то спокойствие, енергия, сили...Предполагам и се надявам, че не само на мен ми е интересна тази тема - въпросът е : Какво Ви дава музиката, която слушате?
Забележка: Не е казано, че трябва да се ограничавате само в границите на метъл музиката, дори е препоръчително да пишете и за другото, което слушате:) П.С. Отново моля, за сериозно отношение към темата, иначе просто няма смисъл от новосъздадените теми! За себе си лично мога да кажа, че докато слушах почти изцяло само Nightwish ( не че сега не си пускам песнички, но не ги въртя постоянно на Media Player-a ) , това ми даваше до някаква степен много сили и оптимизъм дори, някаква енергия, с която можех да продължа по - весело деня си. Сега малко се отделих и слушам повече Frank Zappa, също така Molokko ...което ми дава нещо абсолютно необяснимо за мен, оптимизъм дори не е точната дума..по нататък в темата ще продължа:) Сега Сте Вие : |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 6-March 05 Град: Where Time Stands Still.. Потребител N: 760 ![]() |
За мен, музиката бе като внезапна благословия и проклятие докато не се разгърна до "изповед".
Не слушам само метъл, дори бих засегнала поп, който няма до такава степен широка репутация, но идеята ми е, че по някакъв начин печели преимущество пред мен и ме изтървава от положение, защото в един момент не мога да овладея неприличен апетит за музиката засягайки леко деликатността ми като влияние и импулс. Тя съпровожда съотвените вълнения и систематизира мисълта ми безпределно, поради което съм и предана до елегия. При отзиви за критика реагирам хладнокръвно. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 10:12 PM |