![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Всички от нас, потребителите на форума, слушаме музика ( затова сме и тук предполагам ) ...като всеки от нас чувства музиката по различен начин. На всеки му влияе различно , въздейства му и му дава нещо - било то спокойствие, енергия, сили...Предполагам и се надявам, че не само на мен ми е интересна тази тема - въпросът е : Какво Ви дава музиката, която слушате?
Забележка: Не е казано, че трябва да се ограничавате само в границите на метъл музиката, дори е препоръчително да пишете и за другото, което слушате:) П.С. Отново моля, за сериозно отношение към темата, иначе просто няма смисъл от новосъздадените теми! За себе си лично мога да кажа, че докато слушах почти изцяло само Nightwish ( не че сега не си пускам песнички, но не ги въртя постоянно на Media Player-a ) , това ми даваше до някаква степен много сили и оптимизъм дори, някаква енергия, с която можех да продължа по - весело деня си. Сега малко се отделих и слушам повече Frank Zappa, също така Molokko ...което ми дава нещо абсолютно необяснимо за мен, оптимизъм дори не е точната дума..по нататък в темата ще продължа:) Сега Сте Вие : |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(pi4 @ Jun 4 2005, 10:13 PM) второ, покрай the wall, раздувката е безумна. идеята е съвсем банална, някакви си там проблеми на английското образование, съчетани с немиски мотиви с не съвсем ясен подтекст (това с берлин е по-късно лепнато). някак имам чувството, че е правено, за да се хареса на мнозинството, а това никога не ми е допадало. Не си прав. Гледай игралния филм "Pink Floyd The Wall" и ще видиш за какво става дума. Съгласен съм, че всичко е адски хаотично, но в това няма нищо лошо. Между другото, албумът разказва отчасти и историята на Барет. Става дума за това, как негативното влияние на смъртта на бащата във Втората Световна, жестокостта на на учителите, грижите и бейконечната любов на майката карат героя(Pink Floyd) да се затвори в себе си(Confortably Numb) зад стена и да се изолира от всички, което води и до раздялата със съпругата му. Тъкмо този албум е останал в историята като най-важен, защото е променил музиката. За съжаление албуми като "Animals" и "Wish You Were Here" са по-неразбираеми за масовата публика поради тяхната сложност и нейната ограниченост. Какво да се прави... Съгласен съм, че "The Final Cut" нищо не е променил и съм убеден, че е представлявал едно голямо разочарование за феновете тогава, но това само по себе си не бива да ни кара да забравяме и немалкото му достойнства. Да не говорим че в тези албуми е наблегнато главно на текстовете в съчитание с иначе леки депресарски мелодии, което прави музиката стойностна по един по-различен начин... Както сам каза, няма нищо лошо, че цените са високи. Аз също им имам всичко на mp3 и една пиратка. Пари за музика няма да давам, докато държавата не реши да пласта по-добре. to be continued sledkato se naspq....i se izvinqvam zasega za dopusnatite ot ma6inata za prevodtehni4eski gre6ki, ama nani-nani... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 01:04 PM |