![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 11-April 05 Потребител N: 788 ![]() |
Предполагам всички знаете какво се случва с Брандан Лии докато снима Гарвана.Има и други такива случаи ,и то много .Е та идеята ми е дали ако раздразним дявола(смърта аналогично),тои не идва .
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(deadman_walking @ Jun 3 2005, 07:37 PM) ![]() Оk маи аз не се изразих малко неправилно.Просто исках да обсадим случаи като този с брандън лии или пък като този с вокала на Deicide glen-еди кои си, същият онзи кото има прогорен кръст на челото. Та за него се тварди че журналистът които за първи път се опитва да вземе интервю от него стъпва на пирон и едва не му ампутират крака . Утре ще се сетя за още такива случаи. Това ми беше идеята ,нищо сериозно Абе аз това маи трябваше да го пусна във случаини глупости fuck you fuck you fuck you ![]() Ебати глупостите. Изобщо не вярвам в такива работи. Съдбата не съществува. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 02:11 PM |