![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Няма нужда от много обяснения. . . темата е актуална мисля!
1. Хубаво ли е да си различен ? 2. Приемат ли се тези хора в обществото? Ако да- защо? Ако не - пак защо? ![]() 3. Какво за Вас е "Различен" ? В какви аспекти разглеждате това понятие? За сериозното отношение вече знаете ![]() ![]() Хората , които са малко по - различни, са наричани също така и особени, ако искате приемайте го и по този начин.. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Където и да отида винаги съм била различнма от другите.Винаги от малка съм играла само с момчета, ходих на кикбокс, айкидо и футбол така че имам голяма база за сравнение спрямо други момичета.Просто винаги, заради това че съм различна съм го отнасяла, все съм черната овца.Но пък за нищо на света не бих се променила.
Винаги съм уважавала различните, дори да не ми допадат.Харесва ми като погледна някой да видя нещо различно, дори да не съм съгласна с него, а не поредната жертва на модата в момента и пр. -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:25 PM |