![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Няма нужда от много обяснения. . . темата е актуална мисля!
1. Хубаво ли е да си различен ? 2. Приемат ли се тези хора в обществото? Ако да- защо? Ако не - пак защо? ![]() 3. Какво за Вас е "Различен" ? В какви аспекти разглеждате това понятие? За сериозното отношение вече знаете ![]() ![]() Хората , които са малко по - различни, са наричани също така и особени, ако искате приемайте го и по този начин.. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Цитат от еднаквите хора си различна, казваш ти. а обичаш различните хора, казваш още. следователно обичаш еднаквите, от което следва, че искаш да бъдеш еднаква с тях. ![]() ![]() Цитат доста противоречива работа, струва ми се... да, така е, животът е противоречив. След известно време привличането изчезва, защото хората са се опознали и ако са имали различия или противоречия или вече са ги изгладили, или не са могли и са се отказали да си противоречат/или са се разделили/. Но не мисля, че ще започне отблъскване. Може би ще си омръзнат един на друг, защото ще виждат в другия огледало на себе си, но това е относително, защото някои хора се привличат именно защото имат еднакви интереси, т.е еднаквите полюси не се отблъскват винаги, може дори да започнат да се привличат по-силно от преди -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:32 PM |