![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Няма нужда от много обяснения. . . темата е актуална мисля!
1. Хубаво ли е да си различен ? 2. Приемат ли се тези хора в обществото? Ако да- защо? Ако не - пак защо? ![]() 3. Какво за Вас е "Различен" ? В какви аспекти разглеждате това понятие? За сериозното отношение вече знаете ![]() ![]() Хората , които са малко по - различни, са наричани също така и особени, ако искате приемайте го и по този начин.. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
С предишният ми приятел бяхме напълно различни - карахме се , викахме си, аз го биех, но не можехме един без друг имено защото се допълвахме ако остане време между скандалите.
Всеки е раличен от другите по свой собствен начин и мисълта ми горе беше за това , че уважавам хора, които не се страхуват/срамуват/дразнят че са различни от другите.Всеки си има някакъв чар, който се състои имено в това че е различен или уникален в нещо. -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 02:06 AM |