![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Няма нужда от много обяснения. . . темата е актуална мисля!
1. Хубаво ли е да си различен ? 2. Приемат ли се тези хора в обществото? Ако да- защо? Ако не - пак защо? ![]() 3. Какво за Вас е "Различен" ? В какви аспекти разглеждате това понятие? За сериозното отношение вече знаете ![]() ![]() Хората , които са малко по - различни, са наричани също така и особени, ако искате приемайте го и по този начин.. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(The Forsaken @ Jun 5 2005, 12:05 PM) ![]() ![]() Цитат доста противоречива работа, струва ми се... да, така е, животът е противоречив. След известно време привличането изчезва, защото хората са се опознали и ако са имали различия или противоречия или вече са ги изгладили, или не са могли и са се отказали да си противоречат/или са се разделили/. Но не мисля, че ще започне отблъскване. Може би ще си омръзнат един на друг, защото ще виждат в другия огледало на себе си, но това е относително, защото някои хора се привличат именно защото имат еднакви интереси, т.е еднаквите полюси не се отблъскват винаги, може дори да започнат да се привличат по-силно от преди ами логика има, означава ли това, че си тъпа? ако харесваш нещо (да не употребяваме обичаш) това означава да се стремиш към него или искаш да кажеш, че харесването означава отблъскване? най-различните от "различните" са еднаквите, следователно те трябва да са най-горещият обект на желанието. но встрани от теорията, аз познавам такива случаи. ![]() искам да кажа: различните исакт да станат един от многото и някой от многото се стреми да се отличи с нещо в това многото. или имаш друг опит? ![]() отблъсването започва заедно с привличането, всяко нещо съществува заедно с противоположното му и просто е така, иначе ако едно нещо нямаше противоположно то би се превърнало в едностранен хомоген на всичкото по земята. бе не сте ли гледали sci-fi филми. там и най-могъщото чудовище го унищожават с някой тъп трик ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:32 PM |